Södergårdsskolan och Projekt HUSET

27 juli, 2010

Nu under sommaren publiceras de sista kapitlen i berättelserna som alla elever i årskurs 6 på Södergårdsskolan har skrivit inom ramen för projekt HUSET. Vi har fått möjlighet att att ta del av sju  elevers berättelser, som vi sedan har lagt ut på  Bibliobloggen kapitelvis. Övriga elever har fått sina illustrationer och baksidestexter publicerade. Dessutom finns alla illustrationer i Bildgalleriet. Där kan du hitta mer än fyrtio fantasifulla bilder av olika hus.

Vidic har skrivit en lång berättelse som heter ”Kan man vara olycklig och kär på samma gång” och Simhopparens berättelse heter ”Huset med det olycksdrabbade bageriet”. Här kommer deras illustrationer:

Teckning: Vidic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teckning: Simhopparen

De övriga berättelserna som du kan läsa heter ”Huset som Gud glömde” av Daws, ”Udda händelser” av Yllis, ”Ett annorlunda hus” av Andis, ”Ingen behöver veta” av Lollo, ”Huset på Pastagatan” av Simme. 

/ Gunvi Carlsson

Posta en kommentar