Bildskärm i biblioteket

9 juni, 2010

Just nu har vår  interaktiva bildskärm på barnavdelningen högsta prioritet. Under våren har Markus Hamburger arbetat på en lösning och nu börjar det hela ta form. En av grundidéerna i projektet är att få till stånd en interaktion mellan rummet och webben. Just nu är Södergårdsskolans arbete med Projekt HUSET aktuellt på  vår Biblioblogg och det som publiceras på bloggen visas också på skärmen på biblioteket. Så i dag finns mitt inlägg,  Bilder Projekt HUSET Södergårdsskolan , som är publicerat på Bibliobloggen också på skärmen i biblioteket. Dessutom visas elevernas bilder från Projekt HUSET  i vårt skyltfönster.

Tanken är också att bilderna från Projekt HUSET, och material från framtida projekt tillsammans med bibloteksbesökare, ska vara möjliga att plocka fram och visas på skärmen.

Här kommer ett par av bilderna som finns med i blogginlägget som visas på skärmen :

Teckning: Linnea

Teckning: Rotkin 2

/ Gunvi Carlsson

1. En kommentar till “Bildskärm i biblioteket”

2. Av Lo Claesson den 21 juni, 2010

Det är så roligt att ni kommit så här långt i projektet!
    Nu har också bl.a. 320 koreanska barnbibliotekarier fått ta del av projektet och det är också omnämnt i koreansk press. Den fina bokhyllan gjorde succé!

Posta en kommentar