Byxor på Esplanaden

3 juni, 2010

Esplanaden HuskvarnaNu är det dags att ta en promenad på Esplanaden igen. Där kan man få se många fina och modiga byxor. Det är Stockmakarens förskola i Huskvarna som tillsammans med flera andra förskolor i kommunen gör en uppföljning av projektet Barns relation till en plats. Nu har man skapat byxor utifrån statyerna som finns i parken och inte vilka som helst. Vilken fantasi! Gå ut och njut i solen och hämta inspiration. Vem vet kanske kommer byxmodet i Huskvarna att se annorlunda ut efter den här utställningen. 

Här kommer fina byxor:

Esplanaden Huskvarna

 

 

 

 

 

 

Esplanaden Huskvarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esplanaden Huskvarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esplanaden Huskvarna

 

 

 

 

 

 

 

 

/ Gunvi Carlsson

Posta en kommentar