Jakten på WondLa av Tony DiTerlizzi

20 februari, 2012
Jakten på Wondla av Tony DiTerlizziJag har läst en bok som heter Jakten på WondLa och är skriven av Tony Diterlizzi. Jakten på WondLa handlar om en flicka kallad Eva Nio och hennes jakt efter WondLa. Boken börjar med att Eva misslyckas med ett övelevnads prov i hennes underjordiska fristad. Eva hade bott där hela sitt liv med en robot kallad Modr som tog hand om henne. Eva blir tvungen att fly från fristaden som blir attackerad av en varelse kallad Besteel. På vägen träffar hon många underliga varelser som Rovander Kitt, Otto och drottningen Ojo. På slutet av boken hittar hon WondLa men jag ska inte skriva vem/vad WondLa är så ni får läsa boken för att få veta svaret. Boken utspelar sig på planeten Orborna, jag tycker jakten på WondLa är spännande och lite konstig med alla varelserna som fanns där.   
 / Weronika

Posta en kommentar