Hur du pratar med drakar av Cressida Cowell

29 maj, 2013

Hur du pratar med drakar av Cressida Cowell

Det är tredje delen av Hicke Hisklig Halvulk den tredje. Det handlar om en pojke som heter Hicke han är hövdinga son till Trygvold den väldige av Dregö,ön där de bor. Hicke går i skola men inte vilken skola som helst utan i en skola där du tränar för att bli en riktig viking och där du tränar din drake. Hicke och hans fiskfotade kompis Fiskfot blir bort rövade till ett romerskt fort. De tvingas tävla i ett gladiatorspel med tronarvingen från en av de andra öarna mot dödliga ödlehajar. För att förstå varför det kommer en fjärde del måste man läsa riktigt noga och vara listig. Jag tyckte den var riktigt bra med spännande handling. Jag tycker att det är kul när man får tänka lite själv.

 / Emma

Posta en kommentar