Stensholmsskolan – fjälldjur blir fantasidjur

15 april, 2013

I barnavdelningens fönster finns just nu en rad olika färgsprakande fantasidjur. Det är Stensholmsskolan och Kulturskolan som ligger bakom den fina utställningen om fjälldjur som skapats om i fantasin. Eleverna kom till biblioteket för att se sin utställning och för att göra en massa andra  saker. Här kommer bilderna!Stensholmsskolan Fjälldjur FantasiStensholmsskolan Fjälldjur Fantasi Stensholmsskolan Fjälldjur FantasiStensholmsskolan Fjälldjur Fantasi Stensholmsskolan Fjälldjur Fantasi Stensholmsskolan Fjälldjur Fantasi Stensholmsskolan Fjälldjur Fantasi Stensholmsskolan Fjälldjur Fantasi Stensholmsskolan Fjälldjur Fantasi Stensholmsskolan Fjälldjur Fantasi Stensholmsskolan Fjälldjur Fantasi Stensholmsskolan Fjälldjur Fantasi

  Gunvi Carlsson

You must be logged in to post a comment.