Munmålare Karin Dahl på besök

22 mars, 2013

Karin Dahl Rosendala gårds förskola I förra veckan hade vi besök av munmålare Karin Dahl. Den här gången var det barn från Rosendala gårds förskola som fick träffa Karin. Barnen berättade att de själva hade prövat på att måla med både mun och fötter efter att de hade läst Karins och Agneta Landhalls  bok  ”Rasmus på utflykt”. Här kommer bilder från en väldigt trevlig förmiddag för både barn och vuxna. Välkommen tillbaka, Karin!Karin Dahl Rosendala gårds förskolaKarin Dahl Rosendala gårds förskola Karin Dahl Rosendala gårds förskola Karin Dahl Rosendala gårds förskola Karin Dahl Rosendala gårds förskola Karin Dahl Rosendala gårds förskola Karin Dahl Rosendala gårds förskola Karin Dahl Rosendala gårds förskola Karin Dahl Rosendala gårds förskola Karin Dahl Rosendala gårds förskola

      / Gunvi Carlsson

You must be logged in to post a comment.